Pettros dagliga verk

torsdag, maj 10, 2007

Vi klarade oss....

från ännu en kruppnatt. Gissa om man var nervös när man gick och lade sig, denna dagen gick i koma. Som tur var sov Emma riktigt länge och jag fick sova till nästan 10. På dagen var vi bara mest ute lekte lite med grannarna och på kvällen grillade vi.

Söndagen startade jag med att använda mina nya stavar. Jobbigt och kul och skönt. Jens hänkade med dubbelvagnen. Sedan var det mums med frulle. Efter detta intag drog vi över till grannarna där Jens hjäpte Kent med lite lyft. Under en sten fanns dena goding ;o)) Vi hade två likadana inne förra veckan, den ena var ännu större. Blä de kommer in i bland.

Elina somnade sedan i gungan ;o))

Vi blev kvar hela dagen, gick bara hem och marinerade lite kött innan vi återvände för grillning med massa goda och faktiskt nyttiga tillbehör.

I måndags åkte vi till Backaplan för lite shopping, Emma var i stort behov av nya skor, vi skulle vara där på förmiddagen bara, ja just det ha ha. Vi va hemma på em såklart. Hittade i alla fall skor till Emma.

Helt ok, hon vägrade prova men Linda mätte så det blev bra i alla fall. Vi avslutade dagen med Toys r us. Emma blev helt galen i en bil som man kunde sitta i. Phu fick henne knappt därifrån. Då lämnar jag dig Emma sade jag och åker utan dig mmm hej då sade hon och vinkade ;o))

Tisdagen var vi mest inne. På em tog jag o Linda en promenad, när vi kom hem hade Jens satt ihop EmmasElinas nya gungställning. Det fanns en gunga där hon och Noah kan sitta mot varandra och gunga. Det blir Elinas halvårspresent. Det finns ju en babygunga till henne som hon faktiskt gillar.

Onsdagen utmanade vi med ett Ikeabesök. Vi köpte ny matstol till Emma samt lite annat smått. Det gick bra. Emma och Noah fick en liten kundvagn var så de hade superkul.Men det tog ju nästan hela dagen, på vägen hem köpte vi varsin Physalisplanta. Spännande. När vikom hem gungade vi i vår trädgård tills Kent kom hem.


Idag skall vi en sväng till Adenmarks. heej då...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida