Pettros dagliga verk

tisdag, augusti 29, 2006

Många dagar utan blog.....

I tisdag var Ju Jenny med familj här. Vi hade enorm tur med vädret, sol hela dagen nästan och när de skulle åka hem på kvällen kom regnet. Vi hade en mysig dag i alla fall, vi fikade och åt sedan Faijtas med massa olika såser.

Minns inte riktigt vad vi gjorde onsdagen men det var i alla fall fint väder och varmt igen, skönt. På torsdagen började Emmas sim igen. Jens skulle bada med henne och det slutade nästan i katastrof. Hon ville att jag skulle vara i vattnet också det gick över och sedan var hon glad igen. Efteråt badade Lina med lille Lucas och jag passade Noah. Han skötte sig exemplariskt som tur var.

Fredagen fick vi officiellt handicapp i Golf jag och Jens, jippie. Efterår bjöd Siw på pizza och det var verkligen hur gott som helst, vi fick tillbaka Golfen av kusin Peter också, de har tagit över Siw o Eriks bil eftersom de har köpt en ny. Ett hjullager hade gått sönder så det fick ju Jens fixa till hans stora glädje (han älskar att pilla med bilar ;o))

I Lördags var vi på Borås djurparkmed våra grannar, när vi kom dit fanns det ingen parkering någonstans. Helt hysteriskt var det, fattade ingenting. Fick ställa oss hur långt bort som helst. När vi skulle gå in kom det en kvinna och frågade om vi hade biljetter, det hade vi ju inte så vi fick 2 fribiljetter. Supergulligt. Väldärinne förstod vi snart att hela fotbollslaget Elfsborg med Anders svensson o co var där. 10 000 hade kommit bara för deras skull. Inte konstigt att det var så mycket folk.
De satt och skrev autografer överallt i parken. När vi kome dit Anders Svensson satt ringlade kön hur låg som helst. Gissa vem stjärnan i laget är ha ha.... Vi hade en trevlig dag och jag var helt färdig av allt vandrande. Väl hemma igen åt vi Kinamat!!! Det smakade himelskt!














På söndagen regnade det nästan hela eftermiddagen men vi var på kalas hos Noah det blev korv med Bröd och god tårta.

I dag var jag hos Bm på morgonen och sedan var jag på jobbet en sväng och det var himla kul att träffa alla. Det blev en snabbvisit för jag skulle möta Linda o co på Frölunda Torg sedan. Noah var på sitt värsta humör och bröt ihop mest hela tiden, stackars Linda var helt slut efteråt. Efter några timmars kamp på torget åkte vi till Kents jobb och lämnade av Noah för de skulle på sitt sim, Linda fick åka med oss hem för att få vara för sig själv lite.....

Nu får det allt vara nog för denna gången.....

Heeeeej då

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida