Pettros dagliga verk

onsdag, juni 07, 2006

Dagarna flyter...

Fredag: Åkte in och storhandlade på morgonen. Skulle bara handla lite men vet inte vad som hände det blev massor. Köpte bl a revben att grilla på Lördagen för fam Svenungsson skulle komma. På em var det lite mulet men Emma ville ju vara ute så det var bara att stå ut. På kvällen åt vi Taccos, det var supergott.

Lördag: Jenny, Martin och Wilma kom på förmidagen. Det var superfint väder. Härlig dag, Wilmaoch Emma åt rabarbekräm til lunch och sedan grilade vi revben. Det blev faktiskt gott och vi åt potatissallad till. Emma och Wilma åt korv med bröd och potatissallad. De såg ut att gilla det.

Söndag: Emma vaknade tidigt vilket vi utnyttjade och åkte hemifrån redan halv 9, hämtade Jens buss och handlade lite på Hornbach och varhemma redanvid 11.00, då blev det kaffe och sedan slappade jag i solen. På kvällen bjöd Jens på spagetti och köttfärssås, mmmm. Han är bra på det faktiskt.

Måndag:var inne i Kungälvoch fikade med Pernillao co. Det var superkul att få träffa dem igen. Handlade lite på Icamaxi, köpte bl a en dvd-spelare, men det var fel format, typiskt. Jag tänkte fel!!! Men jag fick lämna tilbaka den så det var ju ingen fara. På kvällen spelade vi Bingolotto för första gången på evigheter. Det var ganska kul men vi vann ingenting.

Tisdag: Jens ledig igen skönt. Jättevarmt denna dag. heja Sverige. Nationaldag och allt. Slappade ngt enormt. Skönt. Jens var duktigare och började måla lite på framsidan av huset. Till kvällen grillade vi hamburgare som jag gjort själv, de blev goda. Linda kom över med Noah och Lukas och pratade lite kul. Kvällem blev lugn med tv.

Måndag.... Lie disigt ute men skall ut nu en sväng innan Emma blir arg och flyttar ;o)) Puss o kram

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida