Pettros dagliga verk

torsdag, juni 29, 2006

Midsommar etc




Så blev det mdsommar ien då. Vädret blev ju helt kanon! På morgonen gick Jens ut med de andra "gubbarna" och fixade löv till stången då ösregnade det. 2 timmar senare var det strålande solsken. Snacka om tur. Härligt härligt. Vid 15.oo dök Siw o Erik och Inger o Jan upp. Då tog vi drink i trädgården, 16.00 kom midsommarstången med sång och gitarrspel och dragspel. Emma o Noa dansade och hade kul. Sedan var det äntligen dags för Sill och Potatis, ja hade gjort en Kräfttårta och så åt vi Prinskorvar och köttbullar och Siws goda bröd. Sedan körde vi lite Kubb innan kaffe och tårta. Då var det gott. Resten av helgen förflöt i ett skönt tempo och vi gjorde inget särskilt.

Tisdagen var jag på sminkparty med badmammorna, det var kul men det blev sent och körde nästan i sömnen hem ;o))

Onsdagen gjorde jag smörgåstårta och jordgubbstårta till jobbet som skall komma, det skall bli kul. Em kom Linda Noah och Lukas, Emma och Noah slogs om hans gräsklippare, Emma var verkligen förtvivlad ;o))

Torsdag 29/6. Linda o co kom över. Bra så jag kunde garnera tårtan och duka och gjöra klart. Vid 12.30 kom Henke, JOnas, Bengan Jenny x 2, Lotta och Ingela. Det var kul att träffa dem igen. Jag fick massa fina växter att plantera i trädgården, spännande. Vi åt och svettades och hade det supermysigt. PÅ vägen hem var det tydligen vägarbete på bron vilket resulterade i en jättekö. Jobbigt. Nu kallar sängen

Kramar

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida