Pettros dagliga verk

måndag, juni 18, 2007

Tupperware etc...

I fredags var min avdelning från jobbet här. Vi åt smörgåstårta och hemgjord prinsesstårta (såklart) och satt och mös i solen. Det var ju kanonväder! Jens har varir ledig denna veckan och har verkligen haft tur med vädret! Det var superkul att ha jobbgänget här, saknar dem ibland faktiskt även jobbet i sig. När de åkte kom Linda över och åt lite tårta och snart kom Kent hem från jobbet och även han fick lite tårta, resten fick Linda med sig hem för att ge sin syster, mamma, pappa samt syskonarn. De fick slåss om resterna ;o)

I Lördags var en slappedag, det var halvtaskigt väder och vi var ute och lekte lite bara med Noah o co. Linda o Kent är i Stockholm denna helgen så hennes familj är här och passar barna. På kvällen såg vi klart Casino Royal, den har vi bara hållt på att se i flera månader känns det som.

I går var jag på Tupperwareparty för första gången på över 10 år, säkert 15. Det var trevligt, ´hon som hölll i det hade gjort smörgåstårta ;o) Man äter aldrig det såblir det så snart igen. Jag beställde för över 1000 spänn, helt sjukt. man skall hålla mig undan från hempartyn. Idag kommer Tessan hit för en fika sedan skall vi vaccinera Elina 13 och Emma till tandläkaren 13.35 hopas vi hinner ;o))

Heeeej då

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida