Pettros dagliga verk

torsdag, juli 26, 2007

Liseberg......

Onsdag skulle jag och Rigge träffas, vid regn skulle vi till Universeum och vid sol Liseberg. Fler hade tänkt så!!!!


Innan Liseberg var vi en snabbis hemma hos Regina i hennes nya lägenhet. Hon bodde superfint i ett kanonområde. det var blandat med villor och små lägenhetshus.
När vi kom till Liseberg var det sjukt med folk överallt, Focushuset var fullt och Lisebergs parkering också!!! Vi drog oss mot lilla ingången där vi efter tips från Jens hittade ett litet parkeringshus där det fanns platser phu... Vi knallade till ingången, det var inte lika mycket folk som vid den stora entren där kön sträckte sig mot Korsvägen. Vi skulle börja med lunch för att ha det klart vilket var tur, 55 minuter stod Rigge i kö innan honkom fram. Efter maten fick Emma åka en karusell.



Sedan skulle vi åka Farfars bilar men kön var galen så vi lade ner det, vi speladeglatt på alla hjul i stället, jag vann Marabouchoklad, Dajmpåse och en film till Emma PostisPer. Rigge vann en Tvistpåse.



Emma blev extremt trött och däckade av efter alla intryck.

Elina var med oxå men fastnade inte på bild ;O)) Hon var extremt tålig och duktig den lilla tjejen. När vi kom hem hade Mårten kommit för att hjälpa Jens med grunden till vår hall. Jens hade middag klar. Spagetti o köttsås. Mmmmmmm.

I natt vaknade Emma superledsen, vi lade henne hos Jens och efter en stund fick hon värsta frossan och ville ha vatten, tempade och jodå 40,5. Lite Ipren senare sov hon lugnt och idag har den inte återvänt ännu. Nu håller vi tummarna så inte vår Legolandresa blir sabbad p g a sjukdom. Det blev en lugn innedag, gick ut en snabbis på em till lekplatsen. Vårt badkar har dessutom kommit idag! Det dröjer ju superlänge innan det är inkopplat men i alla fall.
Heeeej då....

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida