Pettros dagliga verk

tisdag, juli 17, 2007

Sol igen....

I onsdags var det inget höjdarväder men hade en helt underbar dag hemma ensam, pratade bara i telefonen och mös med mina barn. Återhämtning.

I torsdag vaknade jag till liv igen, målade i uterummet bakom fönsterluckorna som skall bort bort bort. Nu kan vi sätta upp den fina ljusgrejen ;o)) Åkte och handlade mat samt frulle till grannarna, de skall ju koma hem sent idag och vill väl ha lite frulle på fredagmorgon. De var glada o tacksamma.

I fredags fick vi leka med grannar igen, vi samlunchade och sedan var vi vid lekplatsen när Kents syster med familj kom,kul att se dem igen det var ett tag sedan! Åkte till Ingelas trädgård för blomstershopping, det var kul, har varit där så mycket så hon vet vad man vill ha och e jättegullig.

I lördags var det halvtaskigt väder,jag och Emma plockade hallon och vinbär,gjorde vvhallonmuffins och svartvinbärsgelé. Plockade en fin bukett blommor som jag band ihop till en bullig sak som Emma kunde ge Linda på kvällen. Vid 18-tiden gick vi över till grannarna där vi drack vin åt vitlöksbröd och senare åt grillad kyckling och jordnötssås, love love. Vi gick hem närmare halv tolv och då hade Emma däckat.

Söndag och fint väder, grejade i trädgården med ogräs och satte mer potatis samt band upp mina tomatplantor som e helt gigantiska, detta tog hela dagen och sedan träffade vi grannar med familj på fotbollsplanen/lekplatsen där det lektes och de vuxna drack öl/cider mysigt. När vi hade det som bäst kom Mårten för att hjälpa Jens med vårat j-la hål som står i stilltje.

Igår kom Rigge hit och vi gick tillsammans med Linda o co ner til havet. Där fikade vi medans Emma o Noah sprang upp o ner i vattnet som stollar och lekte. Ner de var nerkylda gick vi hem o grillade. Rigge åkte vid halv elva och det var en kanondag.

idag skall det åska så vi skall in till Kungälv i stället ;o)
Hejjjjjj då...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida