Pettros dagliga verk

torsdag, juli 26, 2007

Återstoden av veckan...

Dagen efter Emmas kindhändelse varvi på Ikea, det var ingen bra shoppingdag, Emma var konstig,förmodligen efter kortisonenoch Elina inte så nöjd. Inte så kul att sitta fast i en vagn. Fick shoppat lite, nytt täcke till Emma bl a.

I torsdags åkte jag och handlade efter frukost, har kommit påatt alla är mätta och pigga då så det blir ingen katastrof. Em var vi med grannarna ute sedan röjde vi i vårt hem och förberedde inför morgondagens grillmys.

Fredag igen, bakade grekiska limpor marinerade kyckling städade Emmas rum etc på fm.En grannflicka som heter Kajsa kom in och lekte med Emma. Strax efter 14 äntrade fam Svenungsson Annas Väg, underbart kul att se dem igen. Emma tyckte otroligt mycket om Wilma! De lekte fint och Jens körde hem i 180 efter jobet såhan var tidigt hemma. Lindamedpojkar kom vid 16 och Kent kom vid 17-tiden. Kanonväder hade vi TUUUUR!! Vi grillade (Martin) och jag gjordeTzatsiki och jordnötssås med bulgur och potatissallad. Vi grillade kycklingspett och Revben. Gott,Jenny hade bakat underbara muffins med dumle i. Inte så kul att hoppa upp på vågen denna vecka. Vi hade en kanonkväll i alla fall.


BIO!!!! Jag och Jens gick på bio, första gången ensamma sedan Emma kom. Brana var hos våra underbara grannar, vi gickpå 12-bio Harry Potter sedan åt vi räksmörgås på Gothia. På vägen dit köpte vi matchtröjor Frölunda Indians till Noah och Emma med deras namn och födelseårsnummer på. Jag tog en champagnecocktail och en latte till mackan. Det var mysigt att få rå om varandra. Kvällen blev lugn med mer filmtittande.

I söndags ringde snickaren och sade att han skulle ta jobbet, vi blev glada och fick åka iväg för att kolla in badkar samt beställa en skjutdörr till hallen. Vi hittade ett som vi gillade men två affärer var stängda så vi skulle vänta tills måndagen. På kväällen åt vi kycling tzatsiki och potatis.

På måndagen ringde jag nog 20 firmor omskjutdörr, de flesta hade semesterstängt men jag ringde deras vd på mobilen och störde ;o)Bestämde mig tillslut för ett företag i gbg där frakt och lås ingick. När vi lunchat åkte vi in och mötte Jens i rörshoppen på Hisingen, vi bestämde oss för ett badkar efter mycket om och men och massa provliggandes/sittandes. Båda måste ju sitta bra. Detta blev det.


I tisdags blev det återigen matshopping efter frulle och grannlek och promenad på em.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida